FCB Arbeidsmarktfonds

Jeugdzorg werkt. Keihard, om honderdduizenden kinderen weer een mooie toekomst te bieden. Maar dan moeten medewerkers wel de ruimte krijgen. Klik hier voor mijn bijdrage op de site van FCB: het arbeidsmarktfonds voor onder meer de Jeugdzorg.  

Publicaties: 2019 - 2020

Comensha

Of ik voor CoMensha het jaarverslag 2018 kan schrijven. Natuurlijk kan en doe ik dat. Graag zelfs. Deze gedreven organisatie maakt mensenhandel zichtbaar. En helpt slachtoffers op weg naar een beter leven. 

Publicatie: juni 2019

ZOZ 25 | SVRZ Magazine

Creatief, eigenwijs, maar vooral betrokken. Dat is het blad ZOZ van SVRZ, een grote Zeeuwse zorginstelling. De organisatie is koploper met kleinschalige en lokale groepswoningen voor ouderen. En loopt ook voorop bij tal van andere innovaties. 

Uitgave: april 2019

15 X Water en Ruimte

Aansprekend inspiratieboek voor watermanagers. Van onder meer Rijkswaterstaat, waterschappen en lokale bestuurders. Met tal van voorbeeldprojecten om Nederland ook in de toekomst droog te houden.

Uitgave: Min van I & M | 2015

Jaarverslag OR ProRail

ProRail is dé railinframanager van Nederland. En heeft ook een zeer actieve OR. Met tal van betrokken leden. Pro-actief en onafhankelijk staan zij voor de belangen van hun collega's. Maar altijd met hart voor de zaak. 

Uitgave: april 2014

ICMM Congres

Een heel leger militair-medische specialisten uit allerlei landen bijeen in het hart van Amsterdam. Onder de vlag van het International Committee of Military Medicine. Het kleurrijk en fraai vormgegeven magazine dient als succesvol visitekaartje.

Uitgave: mei 2012

Betrokken Beheerders

Staatsbosbeheer beheert onze natuur. Al meer dan honderd jaar, week in week uit, elke dag. Met trotse medewerkers, een leger vrijwilligers, bezoekers en zakelijke partners. Die komen in dit jaarverslag uitgebreid aan het woord.

Uitgave: juni 2010

Zestig jaar Feweb

Zestig jaar en springlevend: de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde. Het speciale jubileumboek getuigt daarvan. Toenmalig minister van Financiën en oud-student Wouter Bos neemt het eerste exemplaar in ontvangst.

Uitgave: Schrijf-Schrijf | 2010

Te Gast in Laos

Mini reisgids vol prachtige verhalen over verleden en heden van Laos. Plus een aantal beloftes voor de toekomst.

Uitgave: maart 2010

BJZ Noord Brabant

Bij Bureau Jeugdzorg NB is de wettelijke transitie ingrijpend aan het eind van het eerste decennium in de 21-ste eeuw. Een set handzame folders, een overzichtelijk jaarbericht en een toegankelijke website bieden verheldering.

Periode: 2008 - 2009