Regelmatig struin ik rond in Zuid-oost Azië. Die inspanningen krijgen vorm in een reisgids. Vol tips en verhalen van Nederlanders, die hun sporen hebben verdiend in Thailand.

Warm Welkom

BKK03
De gids neemt je mee langs de geuren en kleuren van Thailand. Je sluit aan bij een karavaan Nederlandse eigenaren van guesthouses, duikscholen, fietstoer-bedrijven en ecologische campings. Aan de voet van de groene heuvels van Chiang Mai. Maar ook aan de parelwitte stranden in het zuiden en de onderwaterwereld bij Ko Chang.

Hollandse Helden

BB03
Deze ondernemende Nederlanders onthalen bezoekers uit hun oude vaderland op een spannende ontdekkingstocht. Naar allerlei mystieke kunstschatten, adembenemend natuurschoon en andere hoogtepunten. Zo beleef je op papier al het avontuur van je leven. En kan de daadwerkelijke reis beginnen.

Tas vol Tips

Bangkok06a
Gastvrij is het onthaal, uitnodigend zijn de verhalen: over geheime schatkamers, boeddhistische rituelen, warme mensen, kruidige gerechten, nieuwe horizonnen. Na elke anekdote krijgt de toeristische atlas meer reliëf en reis je met een tas vol tips naar de volgende bestemming.
  • 25 Nederlandse toerisme-ondernemers delen avontuurlijke verhalen, plekken en wegen
  • Landelijk lint van kleinschalige bedrijfjes verbindt de mooiste parels
  • Toeristische Atlas Thailand met nieuwe routes en locaties